Seminee Bucuresti

Producator specializat exclusiv pe finisaje pentru seminee!

Unic importator in Romania pentru Ruegg-Elvetia, Palazzetti-Italia, Schmid-Germania, Seguin-Franta, Austroflamm-Austria, Enerkos-Italia!

Detinem 2 showroom-uri proprii unde sunt expuse diverse tipuri de focare, de cosuri de fum cat si seminee rustice, moderne, clasice sau personalizate. Totodata, puteti gasi o gama variata de mostre pentru materialele din care se poate executa semineul dumneavoastra: marmura, granit, travertin, ardezie, piatra cioplita, lemn de fag, brad sau stejar. Intrand in showroom-urile noastre puteti alege pe loc componentele semineului dumneavoastra si afla costul total al acestuia.

Pentru a putea fi competitivi si informati, toti angajatii din vanzari, productie si montaje participa frecvent la cursuri teoretice si practice de instruire. Astfel, dumneavoastra puteti cere oricand informatii bine documentate asupra produselor care prezinta interes.

Detinem cea mai vasta gama de focare din fonta sau samota cu otel, cea mai vasta gama de sobe pe lemn sau peleti, cea mai vasta gama de focare-centrala, toate tipurile de cosuri de fum si bine inteles putem executa orice model de semineu. Alegand firma noastra, aveti siguranta ca veti gasi produsele corelate cu bugetul si preferintele dumneavoastra.

Prelucram in ateliere proprii toate finisajele de seminee, atat in serie cat si cele personalizate. Avem toate utilajele necesare pentru a putea executa orice model de semineu. Detinem stocuri proprii de materii prime diverse, pentru a putea asigura in timp util orice comanda. Astfel dumneavoastra aveti siguranta ca puteti opta pentru o varietate foarte mare de modele si aveti si montajul asigurat de aceeasi firma.